Iniciativa Open Data Barcelona

Iniciativa Barcelona Open Data és una associació que neix per a promocionar les dades obertes o “Open Data” a l’entorn de Barcelona. Els nostres objectius són empoderar a la ciutadania en l’ús de les dades obertes. Oferir eines de formació per al desenvolupament personal en dades obertes, promoure el coneixement i donar suport a projectes emprenedors basats en Open Data.

Hem volgut comptar amb la complicitat de les següents entitats de dones:

Mou-te Les Corts

http://www.grupmoute.org/images/logo.png

Amb una experiència de 25 anys de participació en el barri les Corts, 25 anys arrelada al barri, treballen per la dinamització i l’exercici físic de les dones. Participa en totes les activitats del Centre Cívic Tomasa Cuevas (Carrer Dolors Masferrer I Bosch, 33 -35) i les iniciatives comunitàries, molt connectada a totes les entitats del barri.

La Plataforma Catalana de Suport al Lobby Europeu de Dones

https://plataformalobbydones.files.wordpress.com/2017/10/cropped-logo-lobby-centrat.jpg?w=656&h=383

Xarxa d’entitats per promoure l’empoderament de les dones a l’àmbit públic. Experiència en perspectiva de gènere. Ubicada en el Centre Cívic Casa Orlandai (Carrer Jaume Piquet, 23) i participació al Consell Municipal de les Dones de Barcelona i al Consell de Dones del districte de Sarrià. Connectada amb les entitats del seu barri.

Dones en Xarxa

Entitat que es dedica a promoure l’ús de les tecnologies entre les dones i la promoció de la igualtat a través de les xarxes. Experiència en comunicació i activisme a la xarxa amb perspectiva de gènere des de fa més de 12 anys. Connexions amb entitats de dones de tots els districtes de la ciutat de Barcelona, a més de connexió amb activistes dels drets digitals.

Vocalia de dones de l’Associació de Veïns i Veïnes de Sant Genís

Compten amb un programa de dinamització de tots els dies internacionals de dones entorn els quals desenvolupen diverses activitats com concerts, formacions, per arribar a la gent del barri i conscienciar d’aquests dies. També han desenvolupat experiència en projectes de xarxes.