Decidim l’App de Dades x Dones, participa!

/ abril 4, 2018

Ja tenim data per un dia clau del projecte DadesxDones, el proper dia 13 d’abril tindrà lloc la sessió de participació “Decidim l’App de Dades x Dones” i volem comptar amb les teves idees. Tindrà lloc  de 16 a 20 hores al Centre Cívic Joan Oliver «Pere Quart” . Per inscriure’s és ben fàcil: accedeix a través d’aquest enllaç al formulari d’inscripció, emplena les dades i envia.

En aquest projecte participem Iniciativa Barcelona Open Data, Mou-te Les Corts, La Plataforma Catalana de Suport al Lobby Europeu de Dones de Sarrià i l’Associació de Veïns i Veïnes de Sant Genís dels Agudells.

Dades x Dones té per objectiu crear solucions digitals per poder promoure i dinamitzar l’activitat econòmica de cures als barris. Per tant, donar suport a les persones que fan aquest tipus de serveis  (neteja de les llars, cuidar de persones grans, cuidar criatures, serveis per llar – tintoreria, menjars .. –  serv, entre moltes d’altres, formen part de l’àmbit de l’economia de les cures, un sector tradicionalment feminitzat i precaritzat.

L’app Dades x Dones ha de servir de suport per millorar l’activitat de les persones que donen aquest serveis!

Per aquest motiu, busquem a treballadores, usuàries de serveis i promotores econòmiques (empresàries, cooperativistes, botigueres de barri, etc.), així com entitats i col·lectius que treballin pels drets de les dones i vulguin participar a la sessió.

Ens veiem el 13 d’abril per tal de treballar i acabar extraient les necessitats que existeixen en aquest àmbit. Aquestes seran les bases de la Hackató que tindrà lloc al mes de juny. On reunirem a grups de persones especialitzades en tecnologia per tal que creïn un prototip d’app per mòbil que doni solució a aquestes necessitats.

I tu, t’hi sumes?

Compartir esta entrada